Om centret

​Globe Fitness er placeret i det gamle Kielberghus, opkaldt efter industrimanden Krøyer Kielberg, beliggende centralt i Skanderborg tæt på Banegården og kún 5 min. kørsel fra motorvejen.

Kielberghus er oprindeligt en pakhusbygning, Danske Landboforeningers Frøforsyning, opført i 1914. I 1978 opstod en kraftig brand og bygningen blev i 1980´erne opkøbt af firmaet Højgaard og Schulz, Århus, frøforsyningen blev afviklet pga. fremgang af den tekniske udvikling, og det nye århusianske firma etablerede i stedet et lyst pakhuslignende miljø med 10-14 lejemål med bl.a. gode trafikforbindelser.

Globe Fitness tilbyder et 1000 m2 stort træningsmiljø beliggende i stueetagen der er opdelt i flere niveauer. Lokalet er nyrenoveret inden åbning med bl.a. helt nye badeforhold. Centeret står æstetisk flot i et rummeligt, lyst og attraktivt lokale med nyt og top moderne udstyr fra Cybex.

​Globe Fitness henvender sig til kunden/brugeren, som ønsker individuel, kvalitativ samt effektiv træning ved anvendelse af dyrt udstyr af høj kvalitet fra Cybex. Evidensbaseret forskning viser, at Cybex producerer noget af det bedste fitnessudstyr i Verden. Dermed henvender Globe Fitness sig til den kvalitetsbevidste bruger, som ønsker at skabe gode hurtige træningsresultater, og som samtidig fokuserer på at opnå øget mental og kropslig velvære – Globe Fitness styrker krop og sind.

Vores målgruppe henvender sig til alle i samfundet, og det er bl.a. vigtigt for os at skabe gode åbningstider, der passer ind i brugerens hverdag samt tilbyde nogle medlemspriser, hvor alle kan være med. Sundhed er for alle og skal være let tilgængeligt.

Konceptet tager afsæt i 4 træningstilbud – herunder almindelig styrketræning, cirkeltræning, kredsløbstræning. Området med cardiotræning kommer til at bestå af helt nye maskiner i form af løbebånd, Crosstrainer, Arctrainer, cykler og romaskiner.

Hygge og gratis parkering​​

Udover selve træningsområdet vil centeret tilbyde et område nær receptionen, hvor der er mulighed for at nyde en kop te/kaffe eller benytte centerets automater, som indeholder relevant kosttilskud. Der er gratis parkering ved og omkring centeret.

Kom godt igang med din træning

Hos Globe Fitness er vi altid klar til at byde dig varmt velkommen og introducere dig for vores træningscenter, samt formålene med de foreskellige rum og maskinernes placering. Hvis du skal konditions- eller styrketræne, eller hvis du har et mål om at tabe dig eller øge din muskelmasse, har Globe Fitness også et team af personlige trænere tilknyttet.

Har du ikke nogen erfaring, kan en personlig træner give dig et skub i den rigtige retning og sørge for, at du lærer øvelserne ordentligt at kende fra din begyndelse. Personlige trænere er i dag anderledes veluddannede end for blot få år siden. Redskaberne har også gennemgået en stor udvikling de sidste 10 år, og hos Globe Fitness kan hver enkelt maskine indstilles nøjagtigt, så din personlige træner kan skræddersy et effektivt træningsprogram, der passer til netop din krop.

Uanset dit mål er det altid vigtigt, at du ved, hvordan du skal bruge træningsmaskinerne og har en forståelse for korrekt løfteteknik, når du skal løfte vægte.​

At have en træningspartner kan være endnu en effektiv måde at bibeholde motivationen på. Ifølge undersøgelser fra Idrættens Analyseinstitut stiger tilfredsheden med ens besøg i fitnesscentret markant, hvis man træner sammen med en anden. Ikke nok med, at du har en at tale med om træningen, så har du også en forpligtelse til at møde op og komme af sted til træningscenteret.

Derfor har vi hos Globe Fitness foreskellige abonnementstyper hvor du og et, eller flere, familiemedlemmer fra samme hustand kan træne sammen og samtidig spare penge. Det er forskelligt, hvad vi synes, er sjovt, når vi træner, og det kan også variere fra gang til gang. Det er de færreste, der kan bevare lysten til at træne, hvis det foregår på løbebånd hver gang.

Udnyt derfor de mange muligheder vi hos Globe Fitness kan tilbyde dig – som f.eks. cirkeltræning, cardiomaskiner, frivægte, lokale til hvile og udstrækning, et hyggeligt caféområde m.m.​

Globe Fitness

Krøyer Kielbergs Vej 3, st.
8660 Skanderborg

CVR: 37815845​​

E-mail:

skanderborg@globefitness.dk

Åbningstider/Opening hours

Vi har døgnåben . We are open 24/7.

Bemandingstider

Man: 15:30 til 17:30

Tirs:   15:00 til 19:00

Fre:   11:00 til 14:00​

Alle andre dage - Helligdage & Weekend

Ingen bemanding​

Samarbejdspartnere